Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när tankarna är förvirrande lika


Att befinna sig baklänges

orden kan inte dölja alla handlingar
utan att ett omsvep kunna beskriva
som omutbara

actionljud och saker man inte talar om
är känslan
när det är detsamma fast annorlunda
i alla sammanhang

det är i år fast ändå
inte
förra året

konfrontationenår är kommen
bortkommen
solen skiner och hjärtat ler
sammetsfullt och vackert

kommer kärlek ur olika former
sockerkaksformar

går allt alltid runt
karma
som dali lama skulle säga
om han såg oss nu




Fri vers av ASD
Läst 351 gånger
Publicerad 2008-06-08 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ASD
ASD