Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Finaste På Denna Jord <3

Det hände nått underbart en tidig natt
Fick se den vackraste på denna jord
Hon fick mitt psyke att bli helt matt
Hon såg ut att i diamanter vara gjord

Hon fick mig att tänka i andra banor
Hon är den som jag vill göra allt för
Hon får mig att bryta mina vanliga vanor
Med sina underbara läppar är det mig hon förför

Kommer aldrig glömma the first time
När hennes läppar nudda min kropp
För hon är allt, bara helt sjukt fine
Vill aldrig att dessa känslor ska ta stopp




Fri vers av DenSomBaraStårOchLer
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-10 16:26



Bookmark and Share


  TonySoderlund1
Fan Vad Bra Broder Så Mycket Känsla Vi Är Bröderna Med Dikt I Blodet Älskar Dig Brorsan :)
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

DenSomBaraStårOchLer
DenSomBaraStårOchLer