Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget

det gör inget om du dör lite
du har slutat betyda så mycket för mig




Fri vers av Confused
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-11 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Confused

Mina favoriter
Girrafens hals