Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi förklarade för varandra vad kärlek var, du svarade:

att andas in
och att inte,
på något sjukt sätt,
vilja andas ut igen
då vetskapen om att du också har andats samma luft,
gör luften
ovärderlig




Fri vers av Confused
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-15 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Confused

Mina favoriter
Girrafens hals