Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh, du saligt ovälkomna vredesblod


Ett litet ordfel och hela min existens skriker av irritation

Likgiltigheten smög sig också på

Likt en vessla

Jag spyr ilska över hela Dig

Du är så fin mitt hjärta

Jag står inte ut med någon eller något

Jag älskar Dig baby

En rymd av svarta hål har etsat sig fast i mitt mellangärde

Jag vill explodera

På Dig

Och det är det jag också gör

Jag älskar Dig











Fri vers av StinusFinus
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-11 19:40



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

StinusFinus