Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt blir vad man gör det till. Det säger Gretel. Och då är det sant.


I hung up.

Words.
Ring Ring in my head.
Hello?
Oh, just the other part of me.
Speaking.
But I will not listen.
\'Cause the truth is hurting me.

I already know.
I\'m ok like this.
But I will not listen.
There\'s so much to change.
Hair. Legs. Weight.
I hung up.
Sielence.




Fri vers av Mangetsu
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-11 20:19



Bookmark and Share


  Yeti
Oh, jag älskar när du skriver på engelska! och annars också, men det blir så fiint :)
2008-06-25

  Noname
Bra Ellen!
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Mangetsu
Mangetsu