Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har hittat din blodfjäril.

Du vet väl att jag har
hittat den blodfjäril
som gömmer sig i din körtel.
Den jag hostade upp
mellan frost och dimma.

Jag är en glödmåne i
skugga.




Fri vers av Blodsekund
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-03 16:42



Bookmark and Share


    Agnieszka
jag som säger som den förre kommentatorn. vackert. bara vackert.
2005-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Blodsekund
Blodsekund