Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dement.


Kalt


är det rum

där jag dör


Inga fönster

låter mig se

solen

sippra in

inga duvor heller,

som sjunger


Ingen dörr har jag

som kan hjälpa mig

hitta

vägen ut

ur mig själv


Snälla

kan du

låsa upp

min port?


Så jag

kan bli

fri

för en stund

innan

jag dör











Fri vers av StinusFinus
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-22 15:46



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
ja andas behöver man
vackert, vemodigt
2008-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Ja, ibland kan man känna sig instängd i sig själv. Detta irrande i ändlösa labyrinter.
2008-06-22

  Sladjana Zubcevic
\" Kalt

är det rum

där jag dör \"

SMÄRTSAMT VACKERT
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

StinusFinus