Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krama mig


Krama mig

som om du

älskade mig




Fri vers av Jessi
Läst 770 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-06 21:16



Bookmark and Share


    eva m h
Förmedlar stor längtan!
2007-08-05

  Missi VIP
en stor kram kan uttrycka många känslor.
så kort, men ändå får du fram det du ville säga.....
2005-08-27

  Markattan
Det är en otrolig skillnad på kramar och kramar och det för du väl fram med dina få ord. Bra!
2005-07-08

  Charly
Det är skillnad på att bli kramad och kramad. Det har du helt rätt i! Mycket bra!
2005-07-06

    Mejja
Ibland blir det just såhär "bäst" med bara några få ord!!!!
2005-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi