Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt för skittexterna


Varför låter jag aldrig murarna falla

Mitt hjärta dunkar knappt längre
jag känner det inte
jag hör bara min ansträngda andning
mina försök till att hitta tillbaka
alla meningslösa tankar om en bättre tid försvinner
alla tankar försvinner

Det är inte jag längre
det finns ingenting kvar
allt är bara illusioner av lögner
och de skapas hela tiden
lögnerna tar aldrig slut

Det är ensamt att vara den enda som vet
att tankarna inte längre vill tänkas
känslorna inte längre kännas
och allt slutar fungera
att veta att ingen någonsin kommer få veta
skaver samtidigt som det lättar
ingen får se mina misstag
alla misstagen som gräver så hårt i mig
och råttorna som gnager i bröstet på mig
och fåglarna som hackar på mig
de känns nästan inte när man intalar sig något
det gäller bara att göra det tillräckligt mycket

Ingenting blev aldrig till någonting
och det fnns ingen mening längre
det är bara idioti
bara ord som inte betyder något
och nu när jag sitter vaken och ser
ser alla skuggor på väggarna och alla hål i mig själv
då vet jag redan
att allting är försent en sista gång




Fri vers av BABYSTAR
Läst 359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-29 01:32



Bookmark and Share


  ännow
känns som att det här är något jag skulle kunna ha skrivit för kanske två år sen, det känns precis som att du och jag har levt i samma värld bara att jag var fast i den för två år sen och du är det nu. och antagligen känns det som att du har varit fast i den allt förlänge och du kan inte förstå hur du hamnade i den, och visst känns det som att det är i den världen du kommer leva i jämt? för den har blivit en så pass stor del av dig nu att den aldrig riktigt kommer att lämna dig? vet inte om du känner så, men det var iaf precis så jag kände och jag påminndes så mycket om det när jag läste den här dikten. vet att du säkert få höra det här jämt, men jag lovar dig tjejen, du kommer komma ur den där världen när tiden är mogen. jag trodde inte att jag skulle klara det, men jag är fortfarande här och jag lovar dig du kommer också klara dig ur det. kram på dig.
2008-07-30

  loren
stark text , gillas då den lyser självinsikt och styrka, i en sorglig framtoning....
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR