Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Ett Andetag fast utan luft,
en flicka som kämpar och har det tufft.

Ett Förstenat hjärta som frös till is
(en flickas liv som är ett pussel men det fattas en bit.)

Ett liv som är för hemskt att leva,
Denna flicka kommer sluta att treva.

Ett helvete som liv natt som dag.
Denna flicka är det jag?


Jag
kan
inte
mera
eller
är
det
jag
som
inte
orkar?

Kan någon ta mig här ifrån?

Snälla
hjälp
mig
sluta
lida




Fri vers av tårar av bläck
Läst 203 gånger
Publicerad 2008-06-30 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tårar av bläck
tårar av bläck