Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cut (skära)


du viskar orden till mig älskling
men ändå skär dom in djupt i hjärtat
mina tankar försvinner in i en ström
av det du nyss viskade till mig.
(cutcutcutcutcut)

Du visar mig vad du vill att jag ska göra
så tydliga och klara bilder som är i minnet
bilder som endast du kan styra över och få bort
varför gör du så hära mot mej baby.
(cutcutcutcut)

Du har alltid varit min bästa vän
men så försvinner du bara utan ett spår
inte ens mitt blod hade följt med dig
hur ska du klara dig utan mig.
(cutcutcut)

Du vet att jag är den som uppfyller dina krav
men jag missbrukar din existens av fel skäl
du är inte till för att skära med älskling
men jag vet att du tycker om att jag gör det.
(cutcut)

Du vet att du kommer fortsätta vara min vän
för du finns med mig överallt hoppas du vet det
för jag har dina syskon med att uttnyttja
din egen familj för att skapa ärr på min vita hud.
(cut)

Dina viskningar blev svagare och svagare
och tillslut tystnade du helt.


Förlåt mitt älskade rakblad
men du har blivit så slött
så nu missbrukar och uttnyttjar jag
dina syskon och vänner istället.




(Det som alltid skulle vara vi två.)




Fri vers av tårar av bläck
Läst 383 gånger
Publicerad 2008-07-08 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tårar av bläck
tårar av bläck