Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brutalt misshandlad av röster



Melodin den upprepar sig
Fokuserar på att cirkulera
runt i mina tondöva öron
endast svaga susningar hörs.

Stjärnfall som faller framför mina ögon
men dom är så söndergråtna att jag inte ser
men jag anstränger mig och ljuset reflekterar
från det oändliga stjärnfallet och blixtrar till.

Lukten av sommaren borde ha kommit nu
men jag känner inget min näsa är sönder fräst
av all syra som jag andades in förrut
och jag kommer aldrig mera kunna känna doften.

Smaken av smultronens varma saft
kan jag inte längre känna smaken av
efter att nålen och tråden sydde min mun
så jag kan inte heller längre prata.

Jag kan inte heller känna känslen utav vinden
som brukar blåsa och piska mitt hår mot halsen
jag kan inte känna, höra, se, smaka eller känna lukten
av någonting längre som jag en gång kunde göra.

Kanske beror det på att jag blev brutalt misshandlad till döds,
Brutalt misshandlat utav mina innre röster och demoner.


(Dom lärde mig att torrtera mig själv till döds, jag trodde dom var mina vänner)




Fri vers av tårar av bläck
Läst 365 gånger
Publicerad 2008-07-17 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tårar av bläck
tårar av bläck