Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Mina tårar är bara tomhet och värdelösa att gråta,
Ingen är värd mina tårar inte äns jag själv.
t å r a r v a d ä r d e t ?

Mitt liv är som ett hav fyllt med skattkistor,
man vet aldrig vad som finns i dom kistorna.
L i v e t v a d ä r d e t ?

Jag är bara en människa som inte borde finnas,
jag är bara en människa ingen kan minnas.
M ä n n i s k a v a d ä r d e t ?


Jag har så svårt att vara lycklig
men jag försöker fejka att le,
men blodröda tårar fäller jag,
då när ingen annan kan se




Fri vers av tårar av bläck
Läst 201 gånger
Publicerad 2008-06-30 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tårar av bläck
tårar av bläck