Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade


Min dag, skuggas dag
Sorgens dag
Älskar dig förevigt, även om du inte finns här hos mig!
Du lever i mitt hjärta, nu & för alltid

Varför? Varför min älskade ?
Skugga, min älskade.
Varför var din dag så snart. Varför lämnade du mig?




Fri vers av sirinan
Läst 509 gånger
Publicerad 2005-07-08 21:09



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Beklagar sorgen!
Vet hur det känns att förlora någon ...
Men kan inte veta hur du känner då varje sorg är unik för den som förlorat någon!
Gå in på
www.sorg.se
Där finner du en väldigt bra handledning som är klart prisvärd och som ger en mental verktygslåda för sorgbearbetning!

2005-07-10
  > Nästa text
< Föregående

sirinan
sirinan