Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem kunde tro ?

Vem kunde tro?
Att något så vackert kunde förstöras på en minut.

¨Vem kunde tro?
Att jag gråtit så många tårar över dig.

Vem kunde tro?
Att det berodde på dig.

Vem kunde tro?
Att den röda rosen dog.

Nej ingen..
Ingen..

Men innerst inne visste jag.
Allt var bara en lögn.

Nu är allt dött
Som rosen jag höll i min hand.




Fri vers av sirinan
Läst 464 gånger
Publicerad 2005-07-14 15:54



Bookmark and Share


  Caroline.C
bra skrivet :)
2005-07-14
  > Nästa text
< Föregående

sirinan
sirinan