Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel given luft.

(Fysisk, psykisk obotlig smärta,
slag, svek oförglömliga minnen i mitt hjärta.)

(Armar som en gång i tiden var felfria och fina,
men pryds nu med ärr som tyvärr är mina.)


en insida som gnistrade som en ljus diamant
men är nu trasig och chanslös.

en dal som förr pryddes med världens alla ljus
men nu prydds med djävulens kalla mörker.

ett liv som en gång var värt att leva
som nu bara är skrot och värdelöst.




varje andetag fylls mina lungor med en daglig dos luft
som jag egentligen inte förtjänar.




Fri vers av tårar av bläck
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-06 01:59



Bookmark and Share


  LassO
så tragiskt, slå dej lite i ändan om du förtjänar det, gå sen upp på ett berg och se hur vackert allt är. Läs sedan om Stephanie Plum som Evanowitch skriver om, då kysser du livet, det är värt att kyssas, du är värd, att kyssas av livet.
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

tårar av bläck
tårar av bläck