Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sagovärlden (konstig)

Bortom ingenstans
där sagor slår in
bor en liten flicka.
Hon har långt blondt lockigt hår
och klar blåa ögon av kristall.
Hon har rosa glittrande klänningar
rosa små ballerina skor och ett trollspö.

Trollspöet är i hennes makt hon får inte missburka det
hon hälper andra som behöver hjälp genom att viska små ord;

***** Bort med ondskan och sprid världen med sagolandets ljus *****


Men det finns någon
som vill sätta stopp för detta,
Förstena och krossa flickan
ta hennes trollspö och krossa det.

Om flickans trollspö krossas så kommer inte flickan finnas
För det är hon som styr och är en äkta sagofigur.

Misstro aldrig en sagoprinsessas kraft




Fri vers av tårar av bläck
Läst 274 gånger
Publicerad 2008-07-07 05:17



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Nej, det ska man aldrig göra! Må ingen lyckas krossa hennes trollspö!
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

tårar av bläck
tårar av bläck