Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan som förlorade synen. (flickan utan ögon)

I en litet rum någonstans
sitter en flicka i mörkret
man ser att ögonen är röda
och fyllda utav små nål hål

En gång vart flickan så trött på att se
vad som hände runt omkring hennes närhet
så hon tog nålar och track in i ögonen
för att slippa se allt det hemska

Men flickan vart inte blind av hålen
hon såg bara lite sämre än alla andra
hon insåg inom en tid att det inte gick
att fortsätta sticka nålar i ögonen.

Då tog flickan till en annan taktik
det var att ta vassa stora rakblad
så hon kunde skära sig djupt i ögonen
hon tvekade ett tag hur hon skulle göra.

Flickan skär sig i ögonen med rakbladet
och hon kände hur blodet droppade ner
och hur ögonen svied medans hon grät
men hon hade ju inget val eller hur.


Jag är hellere blind än att kunna se
hur alla människor runt omkring ska lida
för jag kan inte leva med att se det
när jag ingeting kan göra för att hjälpa.


Flickan ser ingenting idag bara allt är svart
det hade varit hennes dröm att bara se svart
minns ni att flickan var rädd för ljuset?
nu hade hon gjort sig själv två tjänser.




Fri vers av tårar av bläck
Läst 269 gånger
Publicerad 2008-07-08 00:20



Bookmark and Share


  camillala
jättebra skrivit
verkligen stark
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

tårar av bläck
tårar av bläck