Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen


sång
kan få henne att sjunga

tro
kan få henne att hoppas

man
kan få henne att längta

mat
kan få henne mätt

smekning
kan få henne att njuta

semester
kan få henne att vila

tragedi
kan få henne att vilja dö



















Hon är
























Livet






Fri vers av StinusFinus
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-09 19:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Elle est la vie.

Briljant!
2008-07-09

  Havanna
Fint.Tycker om.
2008-07-09

  VildLilja
OJ va fint. Lyckliga kvinna där!
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

StinusFinus