Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som jag

Vi vet,
båda två,
att det är fel.

Men vi håller hårt fast,
av rädsla för att bli
e n s a m m a,

trots allt.




Fri vers av honeyhoney
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-16 00:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så är det alltför ofta-hellre någon än ingen även om någon är fel
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

honeyhoney
honeyhoney