Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Struntprat


Jag har en stor klump i halsen som jag inte får bort, hur mycket jag än gråter.
En klump som inte ens går att skära ut. Som jag inte vet var den kommer ifrån. Som jag inte kan förklara för någon. Som jag inte kan prata om.

Och jag vill inte prata. Jag vill inte att de ska veta.
Jag vill inte visa vem jag varit och vem jag är.
Inte för att jag bryr mig. Eller jo det gör jag väl visst.
Men jag bryr mig inte egentligen. Och jag vet hur jag borde tänka.

Jag vet att jag inte mår bra av att försvinna och jag vet att jag inte klarar av att vara ensam. Men vart fan ska jag ta vägen.
Hur vill de att jag ska vara?




Övriga genrer av honeyhoney
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-14 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

honeyhoney
honeyhoney