Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där igen.


En annan form av slentrian


Nu ska man vara glad och lycklig och skratta och le och inte har vi tid att deppa nej.

Nu ska vi dansa runt med fjärilar i magen och alla bekymmer ska bara försvinna puts väck helt borta allt är bra men vad fan.

Nej det funkar inte så för vi vet alla hur det kommer gå och att framtiden kallas framtiden för att den ligger framför oss och vi vet inte hur det kommer gå då.

Nu ska vi leva i nuet och inte bekymra oss för vi vet att vi inte kan göra något åt det men vad fan.




Övriga genrer av honeyhoney
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-10 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

honeyhoney
honeyhoney