Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har tappat tron på den högre existensen


eller nej, det har jag väl inte, den har bara aldrig varit självklar för mig
jag har rest nu
15 timmar i ekonomiavdelningen satte sina spår i ryggen
jag har rest till världens lunga, och besmittat den med lite västerländsk sarkasm
bara för att resa därifrån och döda några extra träd
men jag är så djupt berörd över detta underverk som skapats av naturen
detta klot i evigheten: Livet
som kan sätta stopp för livet, men låter bli
det är den högsta gradens makt.
att ha makt över liv
men att behålla det





tack för att jag får finnas




Övriga genrer av Ganjasmuggling
Läst 246 gånger
Publicerad 2008-07-16 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ganjasmuggling