Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna era ögon, världen kretsar inte kring er

Om jag inte andas
är det för att jag inte har någon ork kvar

Om jag inte ler sådär mycket
är det för att du fått mig att börja ifrågasätta livet

Du vet, det vi är i just nu,
det upplever man bara en gång
Bit för bit har du min livslängtan plockat bort

Som ett pussel är jag för dig
När du tröttnat på det kastar du det bort
Lägger det bakom dig, helt enkelt

Alla har inte rätt att döma
I alla fall inte den som inte sett

Att höra är inte att uppleva
Du kanske inte vet det, men du har inte alltid rätt

Du har inte rätt att döma andra
NI har inte rätt att klandra
Om ni frågar mig,
är det fegt att skylla sina problem på andra

Vill ni vara vuxna borde ni befinna er på den nivån
Den passar inte riktigt sättet ni lever på

Så håll er till nivån ni ligger på
som är någonstans kring 5år

Om jag inte öppnar mina ögon
är det för att bli ett med världen
som inte tycks se
som inte vill höra

För att bli ett med den värld vi lever i




Fri vers av Nina.
Läst 280 gånger
Publicerad 2008-07-17 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina.