Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlek: Hippieknullare.

Jag är avfallspåse
bittertungsmak tränger in
sveriges lagbok lurar
kvantfysik
överlevnadspoesi
du och jag
i dualitet
småstensgator ljuger

E = mc²,
överintelligentsgeni
inbilling
Telefonoperatör
cyckelmarodör
fågelskådare i Höör

Proletärförfattare
sopstation
Hitlers anhängare använder

slavar åt toalettstolsrensare
Mellanstadielärare
ansluter
förstaklassmobbare
hjärt- och lungräddning.
Hippieknullare
söndertuggad kondom
utbränd höggravid.
Nedvärderad luftdykare,



avstånd.




Övriga genrer av Blodsekund
Läst 523 gånger
Publicerad 2005-07-14 18:59



Bookmark and Share


    Suss
hihihihahaha!!! Kimya, kimya, kimya!!! hihih!!!! d e bara du som kan hitta på nått sånt!! den får mig att tänka på vinägerchipsen... hm... varför?? jo, det e bitterljuvt! chipsen va chips, fast me vinägersmak... förstår du? precis som dn här!!
fyyy va äcklia de flesta chipsen va!!!! å diana gilla dem eller va va d du sa??? usch!!!! rostad kyckling!! blää!!! vi får ses nån dag å poesia!!
evigheten är en sluten spiral! glöm nt d min poet!!! pusspusspusspuss
2005-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Blodsekund
Blodsekund