Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det värsta jag i mitt liv behövt erkänna


att vara överviktig


jag fyller snart arton år

på fyra år, elva månader och två dagar
har jag inte ätit godis

på elva månader och nio dagar
har jag aldrig ätit mer än två sötade produkter i månaden

i nästan tio års tid
har jag tränat regelbundet och mer

i ett år, fyra månader och tjugotre dagar
har jag varit medveten om att jag är överviktig

men vad kan man göra
mer än att försöka täcka över vecken på magen med en kudde?




Fri vers av honeyhoney
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-04 00:56



Bookmark and Share


  aol
vi poeter gillar dej som du är
2008-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Du duger som du är, bambina.
2008-08-04

  Fånga dagen
övervikt undervikt kan komma sig av en ätstörning även det vet jag mycket om kan jag berätta
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

honeyhoney
honeyhoney