Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
första dikten någonsin jag skriver på rim,


jag behöver inte dig


sparka spotta trampa på mig
jag behöver inte dig

du finns inte mer
påstår jag och ler

att min mage vänder sig utochin
att det kryper i mitt skinn

för jag vet hur du mår
och att du inte får några sår

spelar ingen roll för mig
jag behöver inte dig




Fri vers av honeyhoney
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-08 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

honeyhoney
honeyhoney