Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten talar för sig.


Livets ord.

En mans död.
Är en annans levebröd!




Fri vers av Gald
Läst 411 gånger
Publicerad 2008-08-15 15:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
påminner om något slags ordstäv...
...även dina ord stävar förstås
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Gald