Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt fall....

Det gick så fort! Visste inte vad som hände... trodde aldrig att det kunde drabba mig.... Denna längtan, denna ovisshet.... Vad ska jag göra av alla känslor?? De som stormar i mig... jag vet att du gillar mig.. jag vet det för det har du sagt...

Oh, dina läppar, så mjuka... Dina händer så lena. Du höll min hand.. Jag hörde ditt hjärta slå, mitt slog lika fort.

Men varför ska allt krångla till sig? Jag hade inte några baktankar med vår första träff.. vi har ju trots allt mailat och chattat i snart ett år.... Jag tyckte du var snäll och gullig.. visste att du hade tjej... tills nu. Det tog slut mellan er bara 2 dgr innan vi träffades.. det sa du.

Men ändå så sa du att det kändes bra med mig. Varför inte hoppa?? Ta språnget med mig.........Vill känna din närvaro.

Nu ska ni prata ut.... vem vet vad som händer då.. det är du som är osäker, men du ska ge henne en chans att förklara sig. Det är moget av dig tycker jag..

Ja, jag har lyckats fått mitt hjärta sårat igen...

Av en 20-åring........




Övriga genrer av Tinisen
Läst 385 gånger
Publicerad 2005-07-20 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen