Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två tungor dansar.

Kittla mig,
muskelsammandragning.
Två tungor
dansar.

Vingar som flaxar
och du gör mig
viktlös.




Fri vers av Blodsekund
Läst 538 gånger
Publicerad 2005-07-21 21:01



Bookmark and Share


  växelvarm
I LIKE I LIKE IT YES I DO!
2005-12-22

  Nova-Aurora
like it!
lovely!
2005-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Blodsekund
Blodsekund