Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lindar in mig i själar.

Luftdrag i nacken,
du lindar in mig
i själar
injicerar syra
i mitt blod.

Du drar taggtråd i mitt kött,
låter mig leva på gas
Du får näring
genom att fräta mig innifrån

o c h

kötta sönder
mitt hjärta.

Du gör mig abstrakt,
gömmer mig hemligt
i utpräglat dunkel.

Du sa att vi var
stjärnsystrar,
men jag var bara
ditt territorium.




Fri vers av Blodsekund
Läst 547 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-21 21:24



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Den här var helt sanslöst jävla vrålbra! Får jag bli din stjärnbrorsa? :P
2005-07-24

    Sofia R
Oj, vad bra!
2005-07-21

    ej medlem längre
Snyggt och starkt uttryckt! Särskilt gillar jag hur orden förstärker varandra i
"Du gör mig abstrakt,
gömmer mig hemligt
i utpräglat dunkel."
2005-07-21

  unhappyvoices
Åh, bra!, gripande.
2005-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Blodsekund
Blodsekund