Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄNGE LEVE DEN POSITIVA LIVSÅSKÅDNINGEN!

JAG TROR INTE PÅ GUD JAG TROR PÅ VETENSKAPEN JAG TROR PÅ LIVET MEN ÄVEN PÅ DÖDEN DESSUTOM TROR JAG ATT MAN SKA LEVA FULLT UT NÄR MAN VÄL HAR CHANSEN OCH MISSAR MAN DEN DÄR CHANSEN KAN MAN LIKA GÄRNA GÅ OCH HÄNGA SIG FÖR VAD HAR LIVET FÖR MENING DÅ?

JAG HATAR INTE NÅGON JAG GER ALLA EN ANDRA CHANS MEDAN DU DÖMER FOLK DIREKT EFTER HUR DE SER UT OCH EFTER DIALEKTER ATT DU DESSUTOM TÄNKER 'VAD FAN GÖR DET JAG ÄR INTE MER ÄN MÄNNISKA' GÖR DIG BARA TILL EN VÄRRE MÄNNISKA FÖR MAN KAN ÄNDRA SIN SYN PÅ LIVET DET ÄR JAG ETT LEVANDE EXEMPEL FÖR.

JAG TÄNKER SE DIG I ÖGONEN ÄVEN OM DU INTE KLARAR AV DET JAG TÄNKER ANVÄNDA MITT KROPPSSPRÅK FULLT UT ÄVEN OM DU ÄR STEL SOM EN PLANKA JAG TÄNKER SKRATTA JAG TÄNKER SKRATTA ÅT DIG I SMYG.

ATT DU INTE TYCKER OM MITT SÄTT TÄNKER JAG STRUNTA I FÖR JAG TÄNKER NÅ FRAMGÅNG OCH STJÄRNORNA MEDAN DU INTE SIKTAR LÄNGRE FRAM ÄN VAD DINA HÄNDER NÅR NÄR DE FAMLAR I MÖRKRET JAG ÄR EN BÄTTRE MÄNNISKA ÄN DU FÖR ATT JAG 1. INTE ÄR LIKA DÖMANDE SOM DU 2. FÖRSÖKER VARA LYCKLIG TROTS MOTGÅNGAR

LIVET KNÄCKER DIG LIKA LÄTT SOM MAN KNÄCKER NÖTTER OM JULEN OCH NÄR JAG VÄLJER ATT SE DEN LJUSA SIDAN AV SAKEN LYCKAS DU SE NÅGOT FEL I ALLT HUR KÄNNS DET ATT ALDRIG TILLÅTA SIG SJÄLV ATT VARA LYCKLIG ATT ALDRIG GÖRA NÅGOT AV REN IMPULSIVITET ATT ALLTID VARA SÅ DJÄVLA SUR?

JAG TAR EN DAG I TAGET DU TAR TVÅ JAG VÅGAR TA RISKER DU VÄNTAR ALLTID PÅ ATT DET SKA SLÅ OM TILL GRÖNT OCH DU HAR VÄL FÖRSTÅTT ATT DITT ANSIKTE KOMMER TÄCKAS AV RYNKOR INNAN DU FYLLER TRETTIOFEM?

JAG TROR ATT MAN SKA LEVA FULLT UT NÄR MAN VÄL HAR CHANSEN OCH MISSAR MAN DEN DÄR CHANSEN KAN MAN LIKA GÄRNA GÅ OCH HÄNGA SIG OCH DET ÄR PRECIS VAD DU BORDE GÖRA MAGDALENA.





Prosa (Novell) av mapleleaves
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-30 15:47



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Lite personligt riktad den här, det övriga innehållet är MYCKET BRA och borde vara en TANKESTÄLLARE för fler än "Magdalena"...... ,tyvärr KAN man INTE ALLTID (om man är förälder..t ex) följa dessa LOVVÄRDA UTMANINGAR, kanske om 10 år.............
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

mapleleaves