Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång för lite

Den första gången jag såg dig,
såg jag dig en gång för lite.

Den första gången jag höll om dig,
höll jag om dig en gång för lite.

Den första gången jag tog dig i handen,
tog jag dig i handen en gång för lite.

Den första gången mina läppar nuddade dina,
nuddade mina läppar dina en gång för lite.

Den första gången jag sa: Jag tycker om dig,
sa jag det en gång för lite.

Den första gången jag sa: Jag älskar dig,
sa jag det en gång för lite.

Den första gången vi skiljdes åt,
skiljdes vi åt en gång för mycket.




Fri vers av _bonito_
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-07-25 17:47



Bookmark and Share


    _19900228
Otroligt bra, klockren!

Dock tycker jag att du sätter för mycket unkter, det blir lite jobbigt att läsa och ibland passar det inte alls in. Du kanske kan sätta komman istället? Kanske mer såhär:

Den första gången jag såg dig, <--- så!
Såg jag dig en gång för lite.

Den första gången jag höll om dig, <-- så!
Höll jag om dig en gång för lite.

Säger det igen: jättebra! Slutet var PERFEKT!
2005-07-26
  > Nästa text
< Föregående

_bonito_
_bonito_