Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2/9-08


Jag behöver kärlek

Människorna går förbi mig,
själlösa personer med ett tomt hjärta

Väntar på att värmen ska överraska dom i frosten, även i sommartid

Hunger efter kärlek och förståelse skär ner dom till botten

När ska vi ge varandra kärlek och glädje?

När ska vi förstå att man måste uppleva sorg för att förstå glädje?

Glädjen försvinner i mörkret när man som mest behöver den!




Fri vers av Tirinty
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-09 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tirinty
Tirinty

Mina favoriter
Borta från omvärlden