Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen engelsk text, är inge bra på engelska :P


Moment like this

Det finns stunder i livet som man ej vill glömma, stunder och minnen som är oförglömliga
Vissa bra minnen vill jag tillbaka till och spola fram och tillbaka hela tiden

Glädjen och skratten som förgyller sin vardag med ett stort leende på läpparna
När jag tittar på gamla kort om den tiden på kortet, då lyser hela min själ upp

När jag känner vissa speciella dofter kommer minnen tillbaka som jag har förträngt




Fri vers av Tirinty
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-11 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tirinty
Tirinty

Mina favoriter
Borta från omvärlden