Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimmer

Det borde finnas en knapp,
en liten röd knapp

Och man borde kunna trycka på knappen,
ibland,
när man inte är så glad

Då kan man hoppas att något händer
när man trycker på knappen

Att det kunde börja regna confetti
rosa, glittrigt confetti




Fri vers av honeyhoney
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-10 23:03



Bookmark and Share


    idantica
fint
2008-11-14

  Carl Thomas
Hehe, man bara trycker på den och så POFF så kommer det en liten confetti från naveln hehe...rosa ska den va också
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

honeyhoney
honeyhoney