Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träningssäsongen är äntligen här

Jag startade på nytt och tränade idag
men det var inte bara jag

också martina och aviva
var även de naiva

Trodde det kunde bli annorluna
Men det är bättre att blunda

Vi ser på andra på ett visst sätt
De får det att verka så lätt

Alla sig själva hatar
vrider, vänder, ratar

För en stund är man så innerligt nöjd
löpbandet ger mig hjärtefröjd

Men bara för en liten, liten stund
självföraktet är min trognaste kund

Men jag ger aldrig upp igen
Det har jag på känn




Fri vers av kaktus
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-23 19:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ärliga, blottande tankar
från ett gym.
Alla sig själva hatar
vrider, vänder, ratar

självföraktet är min trognaste kund

2008-09-28

  Marreb
Nej, du ger dig nog inte... :-)
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

kaktus
kaktus