Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnen, sömnen

Mor sopar ormar i sängen,
jag har ett vattenkrus över mitt hår.
Fläta mig med varma sommarhänder -

bed mig en älskare/bind honom runt mina lår.

Släpp mig över igenväxta skogar,
så jag kan falla falleralla.
Så jag kan sjunga med munnen full av mossa.

Ta emot mig/inte ens/om jag ber om det.

Så att jag kan sopa med mor
när mor sopar ormar i sängen.




Fri vers (Fri form) av Anna-Naïma
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-24 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Naïma
Anna-Naïma