Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suite

I den växande värken, växtvärken, pillar jag skorpor.

Någon borde berätta för oss -

vi bottnar inte här.

Jag har immat igen
dunstat bort

skulle aldrig ha använt dunen till att flyga.










©2008 AW




Fri vers av Anna-Naïma
Läst 591 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-21 01:17



Bookmark and Share


  Nayienna
Fint skrivet. :)
Jag älskar
"Jag har immat igen
dunstat bort"

och med avslutningen som följer.
Vackert!
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Naïma
Anna-Naïma