Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har ingen aning om vad som händer
livet är för komplicerat för att förstå




äpplena är en kärleksmelodi för oss

jag antar att jag är en eskapist
jag flyr från verkligheten när
den blir för tung att bära

visst vet jag att det är fel
men jag kan inte sluta älska kaffe.

så beroende av universums stjärnglans,
döende på grund av ozonlagrets hål

 

"i don't feel like dancin', no sir, no dancin' today"

 

det enda på tv:n nu för tiden är
våld, sex och droger
så ursäkta min förtjusning.

 

jag är elak, ogin och plågsamt ouppfostrad

för

idag har jag klättrat i äppelträd,
pallat äpplen, sprungit ifrån surgubben
och repat hans bil

 

du

 

är min väg ut ur detta

 

 

 

för eskapismen är min verklighet




Övriga genrer av appleofmyeye
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-26 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

appleofmyeye
appleofmyeye