Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En 5 år gammal text som aldrig blev publicerad


Paljetter

ni ligger som nålar i ögonen

och

jag har ett hål i huvudet som inte går att laga

 

vi dricker blod ur pumps med paljetter
och skålar med idioter som vi inte känner 




Fri vers av appleofmyeye
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-23 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

appleofmyeye
appleofmyeye