Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta.

Svarta.
Svarta i lungorna.
Svarta i själen.
En tryckande känsla i bröstet.
Kan det aldrig ta slut.

Känner din närvaro.
Som en kniv i bröstet.
Dina åsikter.
Som en lära för mig.

Mina tankar.
Fyllda av ditt svek.
Mina läppar.
Ditt budskap bär.

Mitt hjärta i trans.
Förlorat.
Åt de mörka demonerna.
Bakom den himmelska fasaden.
Den fasad.
Du en gång byggt upp.




Fri vers av Elin Abrahamsson
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-27 12:15



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
Riktigt riktigt bra!
Du bygger i sakta takt,
med mycket känsla,
och avslutar enastående
med ett stycke av mästarklass!
*appplåååd*

Månpoeten
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Elin Abrahamsson
Elin Abrahamsson