Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar.

Tårarna rinnner.
Smeker min kind.
Innombords jag fryser.

Känslorna omvandlas.
Omvandlas till tårar.
Tårar som längs sin väg.
Längs sin väg bildar nya.

Vackra röda vägar.
Vägar som smyckar min kind.
Lixom alla andra vägar.
Tar dessa aldrig slut.




Fri vers av Elin Abrahamsson
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-27 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Abrahamsson
Elin Abrahamsson