Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skydda mig.

Skydda mig.
Skydda mig från allt ont.
Muren av glas.
Glaset är sprucket.
Muren kan ej bära.
Kan ej bära alla börder.

Mina tankar.
Alldeles för många.
Mina tankar.
Tårarna bildas.

Tårar av glas.
Faller.
Fallande tårar.
Skär.
Skärande tårar.
Påminner.
Vill bara glömma.

Vill glömma vår tid.
Vill glömma allt hopp.
Tårar av glas.
Faller.
Skär emot min kind.
Påminner om dig.

Liksom du en gång krossat mig.
Likså krossas tårarna.
Emot den kalla,
hårda marken.
Skydda mig.




Fri vers av Elin Abrahamsson
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-27 12:39



Bookmark and Share


  Il poeta della luna
Äkta och känslofyllt!
Gillar uppbyggnad
och ordval!
Du förmedlar bra!
*applåd*

Patrik [läs gärna någon av mina senaste]
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Elin Abrahamsson
Elin Abrahamsson