Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller för att jag älskar dig

Jag hatar dig inte
på grund av vad du gjort mot mig
eller för att du spottar på mig

för att du ljuger för mig
för att du tär sönder mig
för hur du får mig att gråta

Jag hatar dig
för att du är så jävla FUL
(eller för att jag älskar dig)




Fri vers av honeyhoney
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-28 23:47



Bookmark and Share


    Tigerflicka
för mig symboliserar detta obesvarad kärlek. slutet är verkligen häftigt!
2009-08-26

  Carl Thomas
Oxå coolt!
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

honeyhoney
honeyhoney