Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avskedssång till västvärldens uppblåsta (tomma) rikedom

jag ringer staten
medan pengabingens dammar sprängs
jag står i telefonkö med hela svergies befolkning
för att rädda vad som räddas kan
i luren spelas brusten bach
repig, batterisvag, hackande
avskedssång till västvärldens uppblåsta (tomma) rikedom.




Fri vers av Erik Jansson
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-06 18:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Intressant apokalyptisk aspekt.
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Erik Jansson
Erik Jansson