Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till denna rekommenderas en lingondryck med sugrör, medan du sitter på nån balkong. Och, när dikten är slut, att du fortsätter titta på det som syns.


I oxens tecken


mellan oxen och
människan finns bara
människans frågor

och oxen upplyser inte

finna sin himmel
finna sin värld
finna sig själv

tre stormar som bär oss
tre stormar som vi bär

oxen plöjer tvärs igenom till oxblodsro




Fri vers av Göran P Rödholm VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-07 20:47



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, t'änkvärt
Får inte ihop det men får svettas mellan lackanen i natt och fundera fram något
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm VIP