Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gå försiktigt

dunkar och bultar
bultar och dunkar

är jag en hög med skräp?
eller är det mitt hjärta som ännu lever?

dunkar och bultar
bultar och dunkar

kom hit!

men snälla gå försiktigt
så att du inte slår dig på mig
om jag faller sönder




Fri vers av Erik Jansson
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-07 20:53



Bookmark and Share


  Erik Jansson
det var en bra synpunkt.
såhär kanske istället?
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Erik Jansson
Erik Jansson