Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här

här
Uppsala
Sverige
Europa
Världen
En plats bland många
här är jag
Lever vi på jorden?
Rusandes runt med solens kedja runt vår hals?

Vi spinner nät runt oss själva
och här sitter jag.
här sitter jag.
här sitter
du?
ja, här sitter ju du
hej
mår du bra?
mår jag bra?
vilken fråga!
fåndiktsfråga!




Fri vers av Erik Jansson
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-07 20:53



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, jag är min egen måne
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Erik Jansson
Erik Jansson